Joko luit: Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­joh­ta­ja Tomi Timonen mil­joo­na­luo­kan sääs­töis­tä: "Nä­ky­mät ovat muut­tu­neet no­peas­ti huo­nom­paan suun­taan"

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­ven kau­pun­gin sel­vi­tys hy­vin­voin­ti- ja si­vis­tys­toi­men pal­ve­lu­tuo­tan­to­mal­lis­ta val­mis­tu­nut – suu­rim­mat muu­tok­set koh­dis­tui­si­vat kou­lu­tus­pal­ve­lui­hin

Esityksen mukaan Lakarin koulun oppilaat siirtyisivät Hirsikampukselle, ja lukion toiminta siirrettäisiin Hirsikampukselta Lakarin koulurakennukseen. Lopulliset päätökset palvelutuotantomallista tehdään kaupunginvaltuuston kokouksessa joulukuussa.

Pudasjärvi
Uuden hyvinvointi- ja sivistystoimen palvelutuotantomallin mukaan lukion ja kansalaisopiston toiminta siirrettäisiin Lakarin koulun tiloihin.
Uuden hyvinvointi- ja sivistystoimen palvelutuotantomallin mukaan lukion ja kansalaisopiston toiminta siirrettäisiin Lakarin koulun tiloihin.
Kuva: Saana Juutinen

Pudasjärven kaupungin hyvinvointi- ja sivistystoimen uusi palvelutuotantomalli on valmistunut, kaupunki tiedottaa.

Palvelutuotantomallissa otetaan huomioon kaupungin taloudellinen tilanne sekä ennusteet väestörakenteen muutoksesta ja väestön vähenemisestä. Keskeisenä tavoitteena mallissa on turvata laadukkaat ja lainmukaiset palvelut samalla vähentäen kaupungin menoja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.