SYÖTE: Syöt­teen kan­sal­lis­puis­tos­sa kävi 118 000 mat­kai­li­jaa – puis­to­jen vai­ku­tus pai­kal­lis­ta­lou­teen kasvoi kä­vi­jä­mää­riä enemmän

Vastaa kyselyyn: Kuinka tyy­ty­väi­nen olet Hyvän olon keskus Pirt­tiin?

Mainos: Tilaa pai­kal­li­set pu­heen­ai­heet vuo­dek­si, saat kaksi kuu­kaut­ta kaupan päälle! Tee Ii­jo­ki­seu­dun tilaus tästä.

Tilaajille

Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­joh­ta­ja Tomi Timonen ko­ro­na­ti­lan­tees­ta: "Vielä ei ole aika löysätä ra­joi­tuk­sia"

Kaupungin tilojen sulku ei ole yhtä tiukka kuin keväällä, mutta rajoitustoimia on voimassa pitkä lista. Näin kaupungilla on linjattu toimia.

Ohjeet Pudasjärven kaupungintalon seinällä muistuttavat siitä, miten jokainen voi ehkäistä koronaviruksen leviämistä omilla toimillaan.
Ohjeet Pudasjärven kaupungintalon seinällä muistuttavat siitä, miten jokainen voi ehkäistä koronaviruksen leviämistä omilla toimillaan.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Koronaviruksen leviämisvaiheen rajoitukset ovat Pudasjärvellä voimassa 1. helmikuuta saakka. Viime viikolla Pohjois-Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmä linjasi rajoitusten jatkosta.

– Pudasjärven kaupunki noudattaa linjauksia. Olemme edelleen leviämisvaiheessa. Nyt ei ole aika höllätä, vaan on osattava pitää kiinni rajoituksista. Jokaisen kannattaa noudattaa niitä myös henkilökohtaisessa elämässään, kaupunginjohtaja Tomi Timonen kertoo tilanteesta.