Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­ven Hir­si­kam­puk­sel­la jär­jes­tet­tiin en­sim­mäis­tä kertaa koulun omat kir­ja­mes­sut – ­mes­suil­la rat­kot­tiin muun muassa in­nok­kaas­ti ar­voi­tuk­sia ja kuun­nel­tiin lu­ku­mum­mo­jen lu­ke­mis­ta

Hirsikampuksen kirjamessujen tarkoitus on motivoida lukemaan ja laajentaa oppilaiden käsitystä siitä, mitä kirjallisuus on.

5-luokkalaiset Fanni Hankkila (vas.) ja Paulus Luokkanen tykkäsivät kirjallisuuteen liittyvistä arvoituksista Hirsikampuksen kirjamessuilla.
5-luokkalaiset Fanni Hankkila (vas.) ja Paulus Luokkanen tykkäsivät kirjallisuuteen liittyvistä arvoituksista Hirsikampuksen kirjamessuilla.
Kuva: Julia Asikainen

Pudasjärven Hirsikampuksen liikuntasalissa on maaliskuun ensimmäisenä päivänä kuhinaa. Käynnissä on koulun kaksipäiväisten kirjamessujen toinen päivä.

Salista löytyy useita pöytiä, joille on asetettu muun muassa kirjavinkkejä eri ikäisille. Monen pöydän äärellä pääsee ratkomaan myös erilaisia kirjallisuuteen liittyviä arvoituksia tai osallistumaan arvontoihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.