Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­vel­lä ko­ro­na­ro­ko­te­piik­ki on pis­tet­ty yli 1500 hen­ki­löl­le – ro­ko­tuk­set jat­ku­vat myös Astra Zenecan ro­kot­teel­la

Yli 75-vuotiaat ja heidän kanssaan asuvat omaishoitajat voivat varata koronarokotusajan kuntakohtaisesta rokotusnumerosta.

Tietyt ryhmät voivat varata aikoja koronarokotuksiin.
Tietyt ryhmät voivat varata aikoja koronarokotuksiin.

THL:n linjauksen mukaan Astra Zeneca -rokotetta on annettu jälleen maanantaista lähtien yli 65-vuotiaille myös Oulunkaaren alueella. Rokotukset Astra Zenecalla olivat noin viikon ajan keskeytettynä, kun THL ja Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea selvittivät sen turvallisuutta.

Oulunkaaren alueella muutama yksittäinen henkilö on päätynyt kieltäytymään Astra Zenecan rokotteesta, kerrotaan kuntayhtymän tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.