Vinkit videolla: Jo muutama helppo liike päi­väs­sä auttaa ja näkyy ar­jes­sa, katso videot – Syk­syl­lä käyn­nis­ty­vä Voimaa van­huu­teen -hanke tuo lii­kun­nan ikä­ih­mis­ten arkeen ja ko­tei­hin

Ylioppilaat: Pu­das­jär­ve­läi­nen kevään yli­op­pi­las Jesse Pyyk­kö­nen on toinen Suomen parhaan tut­kin­to­to­dis­tuk­sen saa­neis­ta – "Tämä oli yl­lä­tys, vaikka täh­tä­sin­kin hyviin ar­vo­sa­noi­hin"

Mainos: Läheltä näkee kauas. Tutustu Ii­jo­ki­seu­tu Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Pu­das­jär­vel­lä ko­ro­na­ro­ko­te­piik­ki on pis­tet­ty yli 1500 hen­ki­löl­le – ro­ko­tuk­set jat­ku­vat myös Astra Zenecan ro­kot­teel­la

Yli 75-vuotiaat ja heidän kanssaan asuvat omaishoitajat voivat varata koronarokotusajan kuntakohtaisesta rokotusnumerosta.

Tietyt ryhmät voivat varata aikoja koronarokotuksiin.
Tietyt ryhmät voivat varata aikoja koronarokotuksiin.

THL:n linjauksen mukaan Astra Zeneca -rokotetta on annettu jälleen maanantaista lähtien yli 65-vuotiaille myös Oulunkaaren alueella. Rokotukset Astra Zenecalla olivat noin viikon ajan keskeytettynä, kun THL ja Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea selvittivät sen turvallisuutta.

Oulunkaaren alueella muutama yksittäinen henkilö on päätynyt kieltäytymään Astra Zenecan rokotteesta, kerrotaan kuntayhtymän tiedotteessa.