Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Ou­lun­kaa­ren yli­lää­kä­ri Tuula Sauk­ko­nen: "Virus leviää tällä het­kel­lä per­hei­den si­säl­lä, työ­pai­koil­la ja muissa ai­kuis­ten ko­koon­tu­mi­sis­sa"

Pudasjärvellä ei ole todettu uusia koronatartuntoja helmikuun 9. päivän jälkeen. Oulunkaaren koronatilanne on kokonaisuudessaan rauhallinen.

Vierailuja ikäihmisten ja riskiryhmien luokse on syytä harkita nyt tarkkaan.
Vierailuja ikäihmisten ja riskiryhmien luokse on syytä harkita nyt tarkkaan.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

– Vallitseva tilanne esimerkiksi meneillään olevan lainsäädäntökeskustelun kanssa aiheuttaa paljon epävarmuutta ja myös ongelmia ihmisten arjessa. Viestimme on se, että rokotukset etenevät ja kesä helpottaa tilannetta – jaksetaan vielä, toteaa Oulunkaaren ylilääkäri Tuula Saukkonen Oulunkaaren tiedotteessa ja toteaa alueen korontilanteen olevan rauhallinen.

– Toinen yhtä tärkeä viesti on se, että ongelmien kanssa ei kannata jäädä yksin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.