Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Uusia tont­te­ja tulossa Syöt­teen luon­to­kes­kuk­sen lä­hei­syy­teen – Met­sä­hal­li­tuk­sen tont­ti­kaup­pa on hi­das­tu­nut huip­pu­vuo­sis­ta

Yhtenä syynä Metsähallituksen tonttikaupan hiljentymiseen Syötteellä on Iso-Syötteen ydinalueen tonttien loppuunmyynti. Tarjontaa on kuitenkin muualla Syötteellä sekä rantatontteja Iijoella, Livojoella ja Puhosjärvellä.

Pudasjärvi
Iso-Syötteen ydinalueen tontit ovat kysyttyjä. Kuvassa näkymä Luppovedelle. Syötteen luontokeskuksen läheisyyteen Vanhakankaalle kaavoitetaan tontteja.
Iso-Syötteen ydinalueen tontit ovat kysyttyjä. Kuvassa näkymä Luppovedelle. Syötteen luontokeskuksen läheisyyteen Vanhakankaalle kaavoitetaan tontteja.
Kuva: Risto Pikkupeura

Metsähallitukselta on tulossa myyntiin ja vuokralle uusia tontteja Syötteen luontokeskuksen läheisyyteen Vanhakankaalle.

– Kaavoitustyö on vielä kesken, kertoo Pudasjärven alueella toimiva kiinteistökauppa-asiantuntija Tapio Ojala Metsähallitukselta.

Ojalan mukaan Syötteen alueen tonttimyynti on tänä vuonna ollut hiljaisempaa verrattuna korona-aikaan ja sen jälkeisiin huippuvuosiin.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_