Kesäkuvakisa: Osal­lis­tu Ii­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan ja voita hienoja pal­kin­to­ja – Katso jat­ku­vas­ti täy­den­ty­vä ku­va­gal­le­ria

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Ii­jo­ki­seu­tu tästä!

Tilaajille

OSAOn Pu­das­jär­ven yksikkö siirtyi kau­pun­gin­ta­lol­le – kun­tayh­ty­mä­joh­ta­ja-reh­to­ri Jarmo Pa­lo­nie­mi: "Olen varma, että si­jain­ti tulee vai­kut­ta­maan kou­lu­tuk­sen ve­to­voi­maan sekä opis­ke­li­joi­den ja hen­ki­lö­kun­nan viih­ty­vyy­teen"

OSAOn Pudasjärven yksikön oppilaat ja henkilökunta pääsivät keskiviikkona tutustumaan uusiin kaupungintalolla sijaitseviin opetustiloihin. Remontti on vielä hieman kesken, mutta henkilökunnan puolelta tullut palaute on ollut pelkästään positiivista.

Pudasjärvi
Kaupungintalon seiniä koristaa nyt OSAOn logo.
Kaupungintalon seiniä koristaa nyt OSAOn logo.
Kuva: Nea-Maria Tauriainen

Pudasjärven kaupungintalolla vallitsi keskiviikkona jännittynyt tunnelma, sillä OSAOn lukuvuoden ensimmäisen koulupäivän lisäksi käsillä oli ensimmäinen koulupäivä yksikön uusissa tiloissa. Kaupungintalon ovien yläpuolelle on kiinnitetty suuri sininen OSAO-kyltti, eikä uusien opiskelutilojen sijainti jää näin ollen keneltäkään huomaamatta. Yläkerran osalta on vielä hieman remontti kesken, joten remonttimiehiä tulee alueella liikkumaan vielä jonkin aikaa.

Uusia tiloja sekä alkavaa lukuvuotta juhlistettiin kokoontumalla yhteen kakkukahvien ja puheiden merkeissä.