Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Hir­si­kam­puk­sen reh­to­rit Su­san­ne, Juha ja Simo ovat val­mii­na aloit­ta­maan uuden lu­ku­vuo­den ja näin he ajat­te­le­vat Pu­das­jär­ven suu­rim­mas­ta kou­lus­ta – "Onhan meillä täällä aivan mah­ta­vat op­pi­laat!"

Hirsikampuksen rehtorikolmikon tavoitteena on luoda mahdollisimman sujuva kouluarki.

Hirsikampuksen apulaisrehtori Juha Pätsi, rehtori Susanne Nyman ja apulaisrehtori Simo Silander hioivat viime hetken alkua Hirsikampuksella.
Hirsikampuksen apulaisrehtori Juha Pätsi, rehtori Susanne Nyman ja apulaisrehtori Simo Silander hioivat viime hetken alkua Hirsikampuksella.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Hirsikampuksen johto vakiintui usean vuoden väliaikaisjärjestelyjen jälkeen tänä kesänä, kun Susanne Nyman valittiin rehtorin virkaan ja Juha Pätsi apulaisrehtorin virkaan. Simo Silander on toiminut apulaisrehtorin virassa reilun vuoden ajan.

– Tuntui oikein mahtavalta ja tuntuu edelleen, Susanne Nyman muistelee hetkeä, jolloin hän kuuli tulleensa valituksi virkaan.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin