Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Kolumni
Tilaajille

Uraiset tiet, vä­hä­lu­mi­set polut – "Urat maan­teil­lä heit­te­le­vät autoa yl­lät­tä­vän ri­va­kas­ti ja pari kertaa vas­taan­tu­li­jan kanssa on ollut ti­lan­ne, ettei väliin olisi mah­tu­nut edes Ii­jo­ki­seu­tua"

Pudasjärvi

Toimittajalta

Oulun puskaradiossa naisautoilija kiitteli vastaantulleen henkilöauton kuljettajaa nopeasta reagoinnista ja sivullisia avunsaannista. Hän kertoi uraisen tien heittäneen autonsa yllättäen poikittain ensin toisinpäin ja sitten toisinpäin. Lopputuloksena oli nokka ojassa -tilanne.

Itse ajelin tässä vasta kolminumeroisella tiellä illan pimeydessä Kiimingistä Ylikiiminkiin kaksin käsin ratista kiinni pidellen.

Urat maanteillä heittelevät autoa yllättävän rivakasti ja pari kertaa vastaantulijan kanssa on ollut tilanne, ettei väliin olisi ehkä mahtunut edes normaalikokoista Iijokiseutua.

Samaan aikaan lunta tuntuu olevan hieman tavanomaista vähemmän.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin