Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tukea di­gi­pal­ve­lu­jen käyt­töön­ot­toon – Poh­teel­la jär­jes­tö­avus­tus­ten li­sä­ha­ku sote-di­gi­osaa­mi­seen

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde järjestää järjestöavustusten lisähaun asukkaiden sote-digiosaamisen lisäämiseksi.

Avustusten lisähaku on auki 18.4.–21.5.2023. Päätöksiä on odotettavissa kesäkuussa, Pohteelta tiedotetaan.

Avustettava toiminta tukee Pohteen digipalvelujen käyttöönottoa, Pohteelta tiedotetaan. Avustusten avulla yhdistykset voivat tarjota asukkaille tukea digiosaamiseen ja tukea näin digitaalisten sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttöä.

Avustuksilla tuetaan hyvinvointialueen digitaalisten palvelujen käyttöönottoa sellaisten kohderyhmien joukossa, joilla on tähän liittyen erityisiä haasteita.

Toiminnan tulee toteutua asiakkaita fyysisesti lähellä ja olla käytännön tasolla tapahtuvaa asukkaiden ohjausta ja opastamista digipalvelujen käyttöön asukkaiden omilla laitteilla sekä teemaan liittyvää koulutusta.

Avustus on harkinnanvarainen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.