LIIKENNE: Lop­pu­vuo­si on po­ro­ko­la­rei­den syn­kin­tä aikaa – Am­mat­tiau­toi­li­ja: "Kai­kil­la po­roil­la pitäisi olla hei­jas­tin. Olen vält­tä­nyt kym­me­niä ko­la­rei­ta, kun olen ha­vain­nut hei­jas­tin­po­ron"

OSAO: Am­mat­ti­opis­toa ollaan muut­ta­mas­sa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­ta­lol­le – Toi­veis­sa on, että opis­ke­li­jat ja kau­pun­gin johto oli­si­vat saman katon alla jo ensi syksynä

Talousarvio: Bud­jet­ti­esi­tys läpi kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Pu­das­jär­vel­le tehdään yli kaksi mil­joo­naa euroa yli­jää­mäis­tä ta­lou­sar­vio­ta, mutta liik­ku­ma­va­raa ei silti ole

THL: Oulun lisäksi Kuu­sa­mos­sa, Ni­va­las­sa ja Kem­pe­lees­sä todettu run­saas­ti uusia ko­ro­na­tar­tun­to­ja

Suomessa on todettu 570 uutta koronatartuntaa. Asiasta raportoi päivittäiseen tapaansa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Suomessa on todettu 570 uutta koronatartuntaa. Asiasta raportoi päivittäiseen tapaansa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Tartunnoista 60 on todettu Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä. Tautitapauksista 24 oli Oulussa, 13 Kuusamossa, kymmenen Nivalassa, yhdeksän Kempeleessä, kaksi Kalajoella, yksi Lumijoella ja yksi Pyhännällä.

Lapin sairaanhoitopiirissa tartuntoja oli yksi. Se todettiin Rovaniemellä.

Kainuussa tartuntoja oli kahdeksan, niistä kuusi Kajaanissa, yksi Puolangalla ja yksi Sotkamossa.

Länsi-Pohjassa uusia tartuntoja ei todettu.

Koko maassa on viimeisen kahden viikon aikana ollut 8 624 tartuntaa. Edeltäneellä kahden viikon jaksolla tautitapauksia oli 10 223.

Sairaalahoidossa koronan vuoksi on nyt 94 potilasta. Heistä 23 on tehohoidossa. Sairaalahoitoa vaativien potilaiden määrässä ei ole viime viikkoina tapahtunut kovin merkittäviä muutoksia.