Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Mielipidekirjoitus

Teks­ta­rit ja soitot: "Au­rin­ko­pa­nee­li on yksi par­haim­mis­ta han­kin­nois­ta­ni. On ollut käy­tös­sä reilun vuoden ja olen ollut tyy­ty­väi­nen"

Pudasjärvi

Tekstarit ja soitot 044 737 0399

Voit lähettää numeroon teksti- ja kuvaviestejä, nyt myös Whats­Appilla julkaistavaksi. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan. Toimitus voi muokata viestejä.

Synttärilaulu. Kun avasin radion Putinin syntymäpäivänä, niin sieltä tuli ekana Ressu Redfordin biisi ”Kato mitä sä teit”.

Pudasjärven terveyskeskus ei oo köyhiä varten. Rikkaat saavat muutenki kaiken ilman.

Ilmasto lämpenee ja höpö,höpö. Nytkin -6 astetta pakkasta.

Aurinkopaneeli on yksi parhaimmista hankinnoistani. On ollut käytössä reilun vuoden ja olen ollut tyytyväinen. Näillä sähkön hinnoilla takaisinmaksuaika lyhenee reilusti, mitä vuosi sitten laskettiin.