Joko luit: Kon­tio­tuo­te pal­kit­tiin vuoden yri­tyk­se­nä Poh­jois-Poh­jan­maal­la – Pu­das­jär­ven suurin työn­tan­ta­ja on jou­tu­nut lo­maut­ta­maan väkeä ra­ken­nus­alan ah­din­goss­sa

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Tah­dis­sa Mars! – Pu­das­jär­ven maan­puo­lus­tus­nai­set Oulussa

Pudasjärven maanpuolustusnaiset toteuttivat yhdessä Oulun Maanpuolustusnaisten kanssa Tahdissa Mars! -tapahtumassa perheille kohdistetut aktiviteetit.

Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan piirin maanpuolustusjärjestöt toteuttivat koko perheen musiikillisen maanpuolustustapahtuman Oulun kasarmialueella 12.8.2022. Moni yhteistyökumppani mm. poliisi, sotilaskoti, Oulun kaupunki ja Oulun reserviupseerikerho mahdollistivat viihdyttävän illan.

MPK Pohjois-Suomen soittokunta ja Madetojan Lukion nuorten Oulu Youth Jazz Orchestra solisteineen tarjosivat musikaaleja, Tom Jonesin ja Abban musiikkia valtavalla lavalla. Ja aurinko paistoi koko illan.

Maanpuolustusnaiset maalasivat kasvomaalauksia (jono oli katkeamaton), leikittivät, puhuttivat ja tarjoilivat mehua ja karkkiakin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.