Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Suomen Yrit­tä­jien toi­mi­tus­joh­ta­ja Mikael Pen­ti­käi­nen haluaa ta­lous­po­li­tii­kan suunnan muut­tu­van: Yri­tyk­set tekevät lopulta kasvun, hän pai­not­ti Pu­das­jär­vel­lä

"Mielelläni tunnustan kokevani Pudasjärvellä kotiseuturakkautta", Mikael Pentikäinen totesi Pudasjärven Yrittäjien 50-vuotisjuhlassa. Hän painotti, että Suomen kasvu on suomalaisten yritysten kasvun summa.

Suomen Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen onnitteli Pudasjärven Yrittäjiä 50-vuotisjuhlassa perjantaina ravintola Kurenkoskessa.
Suomen Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen onnitteli Pudasjärven Yrittäjiä 50-vuotisjuhlassa perjantaina ravintola Kurenkoskessa.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen mukaan Suomessa tarvitaan nyt rohkeita muutoksia, jotta talouden suunta kääntyy. Vahva yrittäjyys tuo työtä ja toimeentuloa.

– Yrittäjät odottaa uudelta hallitukselta panostusta talouden kasvuun. Se on tärkeää, koska mitä vahvempaa on kasvu, sitä vähemmän tarvitaan leikkauksia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin