Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Pääkirjoitus
Tilaajille

Saa­daan­ko uudet ko­din­ra­ken­ta­jat liik­keel­le Pu­das­jär­vel­lä? – Ainakin torilla viimein ta­pah­tuuPudasjärvellä on totuttu siihen, että rakennusprojekteja on käynnissä. Usein uuden rakentaminen tarkoittaa myös purkamista.

Vastikään Kurenalla lopullisen tuhonsa ovat nähneet Koillis-Pohjan Sähkön talona tunnettu rakennus sekä Koillisportin huoltoasema. Nyt paikoilla on vain sileää kenttää.

Nähtäväksi jää, nouseeko kyseisille tonteille lähitulevaisuudessa uusia rakennuksia. Molemmat alueet sijaitsevat aivan valtatien välittömässä läheisyydessä, joten sijaintinsa puolesta niillä voisi olla vetovoimaa esimerkiksi palvelujen tarjoamisen kannalta.

Purkutyö on menossa myös torin päädyssä, jonne aletaan rakentaa kehitysvammaisten ryhmäkotia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.