Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Rim­min­kan­kaan koulun kas­va­tit val­taa­vat Jyrk­kä­kos­ken hei­nä­kuus­sa

Heinäkuun on juhlien aikaa – ainakin entisille rimmiläisille, joille Pudasjärven Urheilijat järjestävät kolmen viikonlopun aikana pari vuosijuhlaa ja Rimminkankaan kokoontumisajot. Legendaarinen Jyrkkäkosken Huvikeskus herää henkiin entisten Rimmin koululaisten voimin.

We are 55 years old -kokoontuminen järjestetään markkinaviikonloppuna. 15 vuotta sitten Sirpa Timonen-Nissi soitteli minulle ja kysyi voisinko järjestää luokkatapaamisen Jyrkälle. Minä tuumasin, että mehän oltiin eri luokalla.

Sirpa sanoi, että koko vuosikerta voisi kokoontua eli kaikki, jotka ovat syntyneet 1968 ja käyneet Rimminkankaan koulun yläasteen. Siitä se sitten lähti.

Olemme kokoontuneet säännöllisesti viiden vuoden välein. Ensimmäisellä kerralla meitä oli reilut 70 henkilöä 180:stä oppilaasta.

Heinäkuussa markkinaviikonloppuna on seuraava kokoontuminen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.