Vinkit videolla: Jo muutama helppo liike päi­väs­sä auttaa ja näkyy ar­jes­sa, katso videot – Syk­syl­lä käyn­nis­ty­vä Voimaa van­huu­teen -hanke tuo lii­kun­nan ikä­ih­mis­ten arkeen ja ko­tei­hin

Ylioppilaat: Pu­das­jär­ve­läi­nen kevään yli­op­pi­las Jesse Pyyk­kö­nen on toinen Suomen parhaan tut­kin­to­to­dis­tuk­sen saa­neis­ta – "Tämä oli yl­lä­tys, vaikka täh­tä­sin­kin hyviin ar­vo­sa­noi­hin"

Mainos: Läheltä näkee kauas. Tutustu Ii­jo­ki­seu­tu Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Pu­das­jär­vel­lä uusi ko­ro­na­ta­paus – Poh­jois-Poh­jan­maal­la 20 uutta ko­ro­na­tar­tun­taa, tau­ti­ta­pauk­sia Oulussa ja useissa seudun kun­nis­sa

Arkistokuva Raahen sairaalasta.
Arkistokuva Raahen sairaalasta.
Kuva: Arkisto / Vesa Joensuu

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kertoo, että Pohjois-Pohjanmaalla on todettu 20 uutta koronavirustartuntaa verrattuna THL:n maanantaisiin lukuihin.

Tartunnoista 13 on todettu Oulussa. Tartuntoja on myös useissa muissa seudun kunnissa: Muhoksella 2, Pudasjärvellä 1, Iissä 1 ja Kempeleessä 1. Raahessa todettiin kaksi uutta tartuntaa.

Pudasjärvellä on tiistain tilastojen mukaan todettu yhteensä 11 koronavirustartuntaa.

Pohjois-Pohjanmaalla on todettu epidemian aikana kaikkiaan 2022 tautitapausta, joista yli 1 500 on ollut Oulussa.

Lapissa uusia tartuntoja on löytynyt Rovaniemellä (2) ja Sodankylässä (1). Kainuussa tartuntoja oli yksi. Se todettiin Kajaanissa.

Koko maassa uusia tartuntoja havaittiin 348. Kaikkiaan maassa on nyt löydetty epidemian aikana 43 120.