KEHITYSVAMMAISTEN ASUNTOLAHANKE: Katso videot: Pu­das­jär­vel­lä osoi­tet­tiin mieltä ke­hi­tys­vam­mais­ten asu­mis­olo­jen puo­les­ta – "Ke­hi­tys­vam­mai­sen voitava asua siellä, missä muutkin ih­mi­set"

Ensilumi: Lumi saattoi tulla jo jää­däk­seen, arvioi me­teo­ro­lo­gi Oskari Rockas Il­ma­tie­teen lai­tok­sel­ta

Mainos: Tutustu Ii­jo­ki­seu­dun si­säl­töön tar­jous­hin­taan, lehti + digi 3 kk 24,90 €! Tilaa tästä.

Pu­das­jär­vel­lä nol­la­päi­vä, kun Poh­jois-Poh­jan­maal­le kir­jat­tiin 39 uutta ko­ro­na­ta­paus­ta – Oulun yli­opis­tol­li­ses­sa sai­raa­las­sa hoi­dos­sa kah­dek­san ko­ro­na­po­ti­las­ta

Koko maassa on tällä hetkellä sairaalahoidossa 187 koronapotilasta, joista 36 tarvitsee tehohoitoa.

Valtaosa sairaalahoitoa tarvitsevista potilaista ei ole saanut ainuttakaan rokoteannosta.
Valtaosa sairaalahoitoa tarvitsevista potilaista ei ole saanut ainuttakaan rokoteannosta.
Kuva: Vesa Joensuu/Arkisto

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu keskiviikkona 39 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Tartunnoista 22 on kirjattu Ouluun. Sekä Kuusamossa että Sievissä todettiin viisi uutta tapausta kummassakin. Kalajoella ja Kärsämäellä todettiin kaksi tartuntaa. Kärsämäellä on todettu nyt yhteensä kuusi koronatartuntaa epidemian alkamisesta lähtien, joten kunta nousi ensimmäistä kertaa THL:n koronakartalle.

Limingassa, Oulaisissa ja Tyrnävällä todettiin yhdet tartunnat.

Pudasjärvelle ei kirjattu keskiviikkona uusia koronatapauksia.

Lapissa uusia tartuntoja todettiin kaksi Rovaniemellä. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueelle kirjattiin seitsemän uutta tartuntaa. Kemiin ja Tornioon kirjattiin kolme tapausta kumpaankin, Tervolaan yksi.

THL raportoi koko maahan 753 uutta tartuntaa.

Koko maassa on tällä hetkellä sairaalahoidossa 187 koronapotilasta, joista 36 tarvitsee tehohoitoa. Oulun yliopistollisessa sairaalassa on hoidossa kahdeksan koronapotilasta.