Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­vel­lä kun­nal­lis­ta päi­vä­hoi­toa lap­sil­le liki 50 vuotta – Vuo­si­kym­men­ten aikana on koettu suuri muutos päi­vä­hoi­dos­ta var­hais­kas­va­tuk­seen, katso kuvia vuosien var­rel­ta

Pikku-Paavalin päiväkoti täyttää kymmenen vuotta ja uusia päiväkoteja on avattu Pudasjärvelle hiljattain. Perhepäivähoitajien määrä on vähentynyt ja päiväkotien lisääntynyt. Vanhemmat ovat tyytyväisiä palveluun.

Hirsirakenteinen Pikku-Paavalin päiväkoti avattiin vuonna 2013 Kurenalla Puistotien varressa. Tuolloin historiaan jäivät Kauppatien ja Ritolantien päiväkodit.
Hirsirakenteinen Pikku-Paavalin päiväkoti avattiin vuonna 2013 Kurenalla Puistotien varressa. Tuolloin historiaan jäivät Kauppatien ja Ritolantien päiväkodit.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Pikku-Paavalin päiväkoti avattiin syksyllä 2013. Tuolloin elettiin Pudasjärven kaupungin hirsirakentamiskauden alkuvuosia ja päiväkoti oli merkittävä askel julkisen hirsirakentamisen esiinnousussa.

– Muutaman ensimmäisen vuoden aikana vierailijoita kävi ympäri maailman. Uutta päiväkotia oli odotettu vuosikausia, joten olimme todella ylpeitä uusista tiloista, Pudasjärven varhaiskasvatuksen aluejohtaja Merja Kemppainen muistelee lähes kymmenen vuoden takaisia aikoja.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin