Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Iijoki: Tärkeä etappi saa­vu­tet­tu Iijoen vael­lus­ka­la­kan­to­jen el­vyt­tä­mi­ses­sä – "Määrät ovat vielä pieniä, mutta jostain pitää aloit­taa"

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Pelkkä len­to­kent­tä ei riitä – mat­kai­lun kasvun tulp­pa­na ei saa olla se, ettei tänne pääsePohjoisen liikenneyhteydet ovat olleet viime viikkoina esillä etenkin Oulun ja Helsingin välisten lentoyhteyksien heikon saatavuuden ja korkeiden hintojen takia. Tilanteeseen ei ole näköpiirissä helpotusta ja siksi moni onkin joutunut kääntymään esimerkiksi raideliikenteen puoleen kesän matkoja tai työhön liittyviä menoja suunnitellessaan.

Lentäen matkaan mieliville Oulunsalon kenttä on Pudasjärveltä katsottuna lähin, mutta kohtuullisen matkan päässä ovat myös Rovaniemen ja Kuusamon lentokentät, joiden tarjonta on kansainvälisen turismin takia erilainen kuin Oulussa. Harvoin silti kuulee, että paikalliset lähtisivät työ- tai lomamatkalle muiden kuin Oulunsalon kentän kautta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.