Joko luit: Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­joh­ta­ja Tomi Timonen mil­joo­na­luo­kan sääs­töis­tä: "Nä­ky­mät ovat muut­tu­neet no­peas­ti huo­nom­paan suun­taan"

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Nuoriso Leader -nuoret ko­koon­tui­vat Pik­ku-Syöt­teel­lä – so­me­vai­kut­ta­ja Man­di­mai puhui nuo­ril­le si­tou­tu­nei­suu­des­ta ja mo­ti­vaa­tios­ta

Nuoret haluavat vaikuttaa ja toteuttaa omia projekteja. Nuoret voivat saada rahallista tukea hankkeisiinsa Nuoriso Leaderin kautta.

Pudasjärven Pikku-Syötteen hotellilla järjestettiin Nuoriso Leader -ryhmien kokoontuminen 4.–6.11. Mukana oli 12–18-vuotiaita nuoria Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Viikonlopun aikana käsiteltiin yhdistyksen toimintaa, nuorten vaikuttamista ja toiminnan kehittämistä.

Nuoriso Leader on nuorten oma rahoitusväline, jonka tarkoituksena on opastaa nuoria yrittäjyyteen ja antaa rahallista tukea nuorten yrityksiin ja muihin hankkeisiin.

Paikalla oli nuoria Oulun Seudun, Nousevan Rannikkoseudun eli tuttavallisemmin Norsun, Rieskan sekä Keskipisteen Nuoriso Leaderin työryhmistä. Nuoria tuli siis paikalle kaukaakin, niin Pudasjärveltä, Taivalkoskelta kuin Nivalastakin.

Viikonloppuun osallistui yhteensä 32 nuorisotyöryhmien jäsentä ohjaajineen.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_