Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Nuoriso Leader -nuoret ko­koon­tui­vat Pik­ku-Syöt­teel­lä – so­me­vai­kut­ta­ja Man­di­mai puhui nuo­ril­le si­tou­tu­nei­suu­des­ta ja mo­ti­vaa­tios­ta

Nuoret haluavat vaikuttaa ja toteuttaa omia projekteja. Nuoret voivat saada rahallista tukea hankkeisiinsa Nuoriso Leaderin kautta.

Pudasjärven Pikku-Syötteen hotellilla järjestettiin Nuoriso Leader -ryhmien kokoontuminen 4.–6.11. Mukana oli 12–18-vuotiaita nuoria Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Viikonlopun aikana käsiteltiin yhdistyksen toimintaa, nuorten vaikuttamista ja toiminnan kehittämistä.

Nuoriso Leader on nuorten oma rahoitusväline, jonka tarkoituksena on opastaa nuoria yrittäjyyteen ja antaa rahallista tukea nuorten yrityksiin ja muihin hankkeisiin.

Paikalla oli nuoria Oulun Seudun, Nousevan Rannikkoseudun eli tuttavallisemmin Norsun, Rieskan sekä Keskipisteen Nuoriso Leaderin työryhmistä. Nuoria tuli siis paikalle kaukaakin, niin Pudasjärveltä, Taivalkoskelta kuin Nivalastakin.

Viikonloppuun osallistui yhteensä 32 nuorisotyöryhmien jäsentä ohjaajineen.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla