Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Minä ja tie­to­ko­neet – Hyvin on Suo­mes­sa­kin alis­tut­tu tähän säh­köi­seen yli­val­taan

Suhdettani tietokoneisiin kirvoitti ajattelemaan Iijokiseudussa ollut kirjoitus ikäihmisten opastamisesta tietotekniikan ihmeelliseen maailmaan.

Se on hyvä, että opastusta ja koulutusta ja apua löytyy. Kun tietotekniikkaa oppii käyttämään uusi maailma avautuu. Kerronpa vähän seikkailuistani tietotekniikan ja sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa.

Minä olen tutustunut tietokoneisiin ja niillä työskentelyyn jo lähes 40 vuotta sitten. Silloinen työnantajani halusi antaa taloon uusia työvälineitä ihmisille. Tosin epäilijöitäkin oli. ”On se tuossa pöydän reunalla, mutta en minä ymmärrä mitä minä sillä teen”, oli kuultu erään työtoverini puhelimessa tokaisevan jollekin kaverilleen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.