VAALIKONE: Vastaa Ii­jo­ki­seu­dun vaa­li­ko­neen ky­sy­myk­siin ja katso kuka voisi olla eh­dok­kaa­si

ALUEVAALIT: En­nak­ko­ää­nes­tys päättyi – ­Pu­das­jär­vel­lä vai­sum­paa, Tai­val­kos­kel­la ak­tii­vi­sem­paa kuin maa­kun­nas­sa kes­ki­mää­rin

VESI- JA VIEMÄRI: Kas­vo­mas­kit ai­heut­ti­vat tu­kok­sen vie­mä­ri­ver­kos­tos­sa – pieni hai­rah­dus saattaa ai­heut­taa isot kulut ja lopulta se näkyy veden hin­nas­sa

Tilaajaetu: Ilmoita vauvasi mak­sut­ta mukaan Ii­jo­ki­seu­dun Vauvat 2021 -koos­tee­seen tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus

Elä­ke­läi­sil­le il­mai­set lääk­keet – Tämän lisäksi ter­veys­kes­kuk­set pitää saada täysin il­mai­sek­si.

Mielestäni kaikkein tärkein asia näissä aluevaaleissa on saada eläkeläisille ilmaiset lääkkeet.

Joku voi sanoa, ettei se ole mahdollista ja maksaa liikaa. Näin ei ole. Päinvastoin se säästää kuluja, kun ihminen saa heti käyttöönsä tarvitsemansa lääkkeen. Säästyy miljoonia erikoissairaanhoidon kuluja ja inhimillisiä kärsimyksiä. Alkava sairaus saadaan nujerrettua alkuunsa.

Tämän lisäksi terveyskeskukset pitää saada täysin ilmaiseksi. Tämä myös ryhtyy säästämään alueen sairaanhoidon kuluissa, kun ihmiset pääsevät heti terveyskeskukseen rahatilanteesta riippumatta.

On tärkeää, että hoito alkaa heti ja että hoidon aloitus ei pysähdy 20 euron takia.

Jos meillä on varaa laittaa miljoonia muutamaan lentokoneeseen vaikka entiset ovat vielä tehtaan paketeissa (tarkoitan asejärjestelmiä), niin meillä on myös vara laittaa muutama miljoonaa eläkeläisten lääkkeisiin ja ilmaisiin terveyskeskuksiin.

Lisäksi tällä saamme yli 50 vuotiaille semmoisen lääkekaton, mikä on 99 euroa vuodessa.

Raimo Rautiolaaluevaaliehdokas Perussuomalaiset