Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Hävikkiruoka
Pohteen ylijäämäruokaa ryhdytään myymään henkilöstölle – Nyt hävikkiruoka päätyy biojätteeseen

Pohteen yli­jää­mä­ruo­kaa ryh­dy­tään myymään hen­ki­lös­töl­le – Nyt hä­vik­ki­ruo­ka päätyy bio­jät­tee­seen

16.05.2023 06:00
Tilaajille
Kouluateria on Suomessa edelleen edullinen ja maidonkulutus on pysynyt vakaana – hävikkiä pyritään vähentämään myös kasvatuksen avulla

Kou­lu­ate­ria on Suo­mes­sa edel­leen edul­li­nen ja mai­don­ku­lu­tus on pysynyt vakaana – ­hä­vik­kiä py­ri­tään vä­hen­tä­mään myös kas­va­tuk­sen avulla

23.10.2022 08:00
Tilaajille
Ruokahävikkiä syntyy eniten kotona – teemaviikolla pohditaan, miten hävikkiä voisi vähentää

Ruo­ka­hä­vik­kiä syntyy eniten kotona – tee­ma­vii­kol­la poh­di­taan, miten hä­vik­kiä voisi vä­hen­tää

18.09.2021 17:03
Tilaajille