Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Pohteen yli­jää­mä­ruo­kaa ryh­dy­tään myymään hen­ki­lös­töl­le – Nyt hä­vik­ki­ruo­ka päätyy bio­jät­tee­seen

OYSin vuodeosastoilla voi kertyä hävikkiruokaa, kun potilaita kotiutetaan pitkin päivää ja potilasateriat jäävät siksi syömättä. Kuvituskuva.
OYSin vuodeosastoilla voi kertyä hävikkiruokaa, kun potilaita kotiutetaan pitkin päivää ja potilasateriat jäävät siksi syömättä. Kuvituskuva.
Kuva: Teija Soini

Hyvinvointialueen potilasruokailussa syntyvää hävikkiruokaa ryhdytään myymään henkilöstölle kesäkuussa.

Aluehallitukselle tehdyn esityksen mukaan syömäkelpoisen hävikkiruuan myyminen on tarkoitus aloittaa ensin OYSin vuodeosastoilla ja laajentaa se myöhemmin Pohteen muihin yksiköihin.

Ateria- ja puhtauspalvelujohtaja Tanja Kosken mukaan hävikkiä syntyy silloin, kun potilas on ehditty kotiuttaa ja ateriat jäävät käyttämättä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin