Remontti: Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Yrit­tä­jyys muuttaa muo­toaan myös Pu­das­jär­vel­lä – Ennen tar­vit­tiin isot toi­mis­to­ti­lat, ny­kyi­sin monelle riit­tä­vät hyvät tie­to­lii­ken­ne­yh­tey­detKatselin Iijokiseudun arkistosta menneinä vuosikymmeninä Pudasjärveltä otettuja kuvia. Kuvista huomaa hyvin, että Kurenalus on muuttunut todella paljon. Useat entiset maamerkit ovat vain muistoja ja uusia maamerkkejä on rakennettu tilalle.

Suuri muutos on tapahtunut myös paikkakunnan palvelujen ja niin sanottujen kivijalkaliikkeiden kohdalla. Vielä joitakin vuosia sitten erikoisliikkeiden määrä oli selvästi monipuolisempi, kun Kurenalla toimivat muun muassa kirja-, kangas-, huonekalu- ja kenkäkaupat. Onneksi varsinkin päivittäistavarakaupassa ja ravintoloissa tarjonta ja valikoima ovat edelleen laajoja. Viime aikoina myös uusia toimijoita on saatu paikkakunnalle, mikä on ilahduttavaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.