Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Yrit­tä­jyys muuttaa muo­toaan myös Pu­das­jär­vel­lä – Ennen tar­vit­tiin isot toi­mis­to­ti­lat, ny­kyi­sin monelle riit­tä­vät hyvät tie­to­lii­ken­ne­yh­tey­detKatselin Iijokiseudun arkistosta menneinä vuosikymmeninä Pudasjärveltä otettuja kuvia. Kuvista huomaa hyvin, että Kurenalus on muuttunut todella paljon. Useat entiset maamerkit ovat vain muistoja ja uusia maamerkkejä on rakennettu tilalle.

Suuri muutos on tapahtunut myös paikkakunnan palvelujen ja niin sanottujen kivijalkaliikkeiden kohdalla. Vielä joitakin vuosia sitten erikoisliikkeiden määrä oli selvästi monipuolisempi, kun Kurenalla toimivat muun muassa kirja-, kangas-, huonekalu- ja kenkäkaupat. Onneksi varsinkin päivittäistavarakaupassa ja ravintoloissa tarjonta ja valikoima ovat edelleen laajoja. Viime aikoina myös uusia toimijoita on saatu paikkakunnalle, mikä on ilahduttavaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin