Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta

Vaa­li­pos­tia: Tulossa his­to­rial­li­set kun­ta­vaa­lit

Vaalipostia

Mielipidemittaukset osoittavat että monessa kunnassa valtuutetut vaihtuvat suuremmalla prosentilla kuin yleensä. Jopa historialliset vaalit ovat seuraavat kuntavaalit, ei vain Pudasjärvellä, vaan laajemminkin. Kun viimeisiä paikkoja jaetaan, joka ikinen ääni on ratkaisevassa roolissa.

Arvoisat äänestäjät, nyt jos koskaan on näytön paikka, lähtekää runsain joukoin vaaliuurnille.

Minä kannatan terveyskeskuksen viikonloppupäivystyksen alottamista jo kesän aikana. Sitä ei tartte pyörittää erikoislääkäreiden, vaan lääkäreiden joilla on vielä yksi vuosi opintoja jäljellä. Jos tulen valituksi, teen tästä hankkeesta valtuustoaloitteen ensitöikseni.

Menopuolella pitää priorisoida harkitusti, mikä on todella tarpeellista ja kiireellistä. Tulot ja menot pitää olla tasapainossa ,samoin kuin kotitaloudessakin. Lähivuosina investoinnit pitää olla maltilliset.

Esimerkiksi mölkkypeli on halvempi, kuin keilahalli. Vakavasti ottaen, meillä on kaikki mitä tarvitsemme jokapäiväisessä elämässä.

Yrittäjiä tänne kaivataan lisää,jotta syntyisi uusia työpaikkoja. Minä olen ihminen, joka en havittele irtopisteitä, pitkänlinjan harkitseva realisti. En muuta mielipidettä siksi, että se jotakin henkilöä miellyttää.

Hyvää kesän ja vaalien odotusta.

Mauno Ruokangaskuntavaaliehdokas ( ps)