Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus

Vaa­li­pos­tia: Mitä luvata, kun kaikki on lu­vat­tu? Mitä sanoa, kun kaikki on sa­not­tu? Mitä toivoa, jos toivo on me­ne­tet­ty? Vai onko sit­ten­kään?

Kuntavaaleissa äänestetään tulevaisuudelle ja siihen aivan itseä lähelle. Maailmaa voi muuttaa pienin teoin ja paljon pieniä, hyviä tekoja on lopulta valtava muutos.

Maan povesta kasvaa hyviä ituja, joiden on hyvä kasvaa ja kukoistaa, kun tarjotaan aikaa, ajatusta, kohtuullinen määrä luonnonmukaista lannoitusta, puhdasta vettä ja hyvää tuulta auringon valon ohella. Hyvän kasvuun tarvitaan terveitä siemeniä, oikea paikka ja kasvurauhaa. Sitä satoa niittää, mitä kylvää.

Puolustan luonnonihmeitä ja ihmisiä pieniä, niitä joilla ei omaa ääntä vielä ole. Puolustan yhdenvertaisuutta ja tulevaisuutta, niin että sitä  rakennetaan kestäväksi sekä taloudellisesti että hyvinvoinnin näkökulmat huomioiden. Puolustan kulttuuria ja sen tuomaa hyvinvointia. Siispä  puolustan myös sinua, hyvä lukijani.

Pyrin ihmisenä rakentamaan osaltani oikeudenmukaista elonkirjoa pudasjärveläisille, täällä käyville, oleville ja pysyville, jotta täällä on tulevaisuudessa kaikkien hyvä olla yhdessä ja sovussa, maailman tuulista huolimatta.

Kohti kestävämpää Pudasjärveä, siinä haluan olla satasella mukana, lasten ja luonnon tulevaisuuden vuoksi.

Kirjoittaja on koulutukseltaan medianomi AMK, media-assistentti, palvelumuotoilija ja parturi. Perheeseen kuuluu neljä kouluikäistä lasta, puoliso ja koiratovereita.

Pudasjärven Pintamolta,


Hanne Vähäkuopus

Ps. Iijoen vesi on elämän vesi, vaalitaan ja hoidetaan sitä.