Mainos: Tilaa Iijokiseutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Uusi pyö­rä­baa­na Iso-Syöt­teel­le valmis kesällä – Mikko Te­rent­jeff: "Po­ruk­ka tuntuu ha­lua­vat pyö­räil­lä. Iso-Syöt­teel­lä voi päästä ko­kei­le­maan lajia vaikka en­sim­mäis­tä kertaa"

Iso-Syötteen rinteillä lasketellaan jo kolmatta kesää rinteitä polkupyörillä. Tämän kesän aikana valmistuu uusi entistä leveämpi ja turvallisempi reitti.

Syöte

Kesällä 2020 avattu Iso-Syöte Bike Park on saavuttanut suuren suosion. Alueen 13 reitistä koostuva hissipyöräilypuisto sisältää monipuolisesti erilaisia ratoja harjoittelureiteistä enduroon. Kuluvana kesänä Bike Parkkiin avataan uusi Isoflow -reitti. Reitti mukautuu pyöräilijän taitotason mukaan ja tarjoaa ajettavaa niin aloittelijoille kuin Bike Park -konkareillekin.

– Uusi reitti on tarkoitus avata heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Juhannukseksi emme ehdi saada sitä vielä valmiiksi, kertoo hiihtokeskuksen rinnetoiminnasta vastaava Mikko Terentjeff.

Uudesta reitistä tulee aiempia reittejä leveämpi ja laajempia mutkia sisältävä. Se kulkee myös osittain rinteiden ulkopuolella metsässä.

– Reitti tulee olemaan aiempia monipuolisempi.

Samalla Iso-Syötteellä korjaillaan myös aiemmin valmistuneita reittejä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.