Eduskuntavaalit: Ii­jo­ki­seu­dun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Työ tuo toivoa – Tänä päivänä toi­vom­me eri­tyi­ses­ti rauhaa ja va­kaut­ta

Vaaliteemani on Toivon Suomi. Tänä päivänä toivomme erityisesti rauhaa ja vakautta. Meille suomalaisille näinä aikoina vakautta tuo turvallinen arki, jossa on työtä ja toimeentuloa. Pohjois-Pohjanmaalla on ollut vahvaa uskoa yrittäjyyteen ja osaavia yrittäjiä, jotka ovat luoneet työtä. Monet alueen yritykset ovat nousseet merkittäviksi työllistäjiksi Suomessa ja onnistuneet myös kansainvälistymisessä.

Jotta työtä olisi alueella jatkossakin, Pohjois-Pohjanmaan täytyy panostaa koulutukseen sekä pito- ja vetovoimaan. Alueellisten koulutusmahdollisuuksien on tuettava paikallista elinkeinorakennetta ja tarjottava ratkaisuja oman alueen tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Koulutuspaikkojen säilyminen alueella on tärkeää, jotta yrityksiin saadaan jatkossakin uusia osaajia. Kun koulutus tapahtuu omalla alueella, on aina helpompi jäädä töihin tutulle alueelle. Työ luo uutta työtä.

Yhdessä voimme vaikuttaa myös siihen, että muualta tänne töihin tuleva kokee olevansa tervetullut. Toivon Suomessa tänne töihin saapuva ei juutu byrokratian rattaisiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.