Kolumni: Taa­lak­sen vai Ol­li­kai­sen lin­jal­la? – Metsien hii­li­nie­lu­jen ko­ros­tu­mi­nen il­mas­ton­muu­tos­kes­kus­te­lus­sa on suo­ma­lai­nen eri­koi­suus

Eduskuntavaalit: Ii­jo­ki­seu­dun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Tii­mi­työs­ken­te­lys­tä – puhelin ja siihen vas­taa­mi­nen on nopein tapa ih­mi­sil­lä saada asiansa toi­mi­tet­tua

Pudasjärvi

Nyt kun alkaa Hyvän olon keskus pirtissä terveydenhoidon henkilökunnassa lääkärit terveyden hoitajat muodostavat yhteistyö porukan, elikkä sitähän nimitetään nykyisin tiimiksi. On varmaan hyvä kun nyt varsinkin terveyspalvelut ensi vuoden alussa siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle, niin hallinnossa, taloudessa kuin päivittäisten palvelujen järjestämisessäkin.

Tuntematta tarkemmin päivittäisiä rutiineja, tulee kuidenkin ensimmäisenä mieleen, että jos ja kun se lähtee oikealla tavalla käyntiin, niin se on työntekijöiden ja oletettavasti meidän kaikkien asiakkaidenkin kannalta hyvä ja turvallinen käytäntö.

Mutta on tietenki niin, kun aina pakkaa olemaan, jokin uusi ja erilainen herättää kysymyksiä ja ennakkokritiikiäkin ja uuttahan se on koko meidänkin alueella, niin läänitasolla, kuin kunnissakin.

On ajateltava sillä tavalla, että vaikka nykyään entistä enemmän pusketaan meitä ihmisiä netin käyttäjiksi terveyspuolenkin ajan varauksissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.