VAALIKONE: Vastaa Ii­jo­ki­seu­dun vaa­li­ko­neen ky­sy­myk­siin ja katso kuka voisi olla eh­dok­kaa­si

HYVINVOINTIALUE: Täl­lai­siin hal­lin­to­him­me­lei­hin alue­vaa­leis­sa annettu ääni johtaa – "Neu­vot­te­lu­kun­nil­la olisi alueil­le pa­rem­mat tun­to­sar­vet, kun niissä olisi maal­lik­koe­dus­ta­jia­kin"

THL: Suo­mes­sa 856 uutta ko­ro­na­tar­tun­taa, Poh­jois-Poh­jan­maan kaikki 7 tar­tun­taa todettu Oulussa

THL:n mukaan koko Suomessa on lauantaina todettu 856 uutta koronatartuntaa. Tartuntamäärä on korkeimpia päiväkohtaisia lukuja tähän saakka.

Pohjois-Pohjanmaalla todetut seitsemän tartuntaa on kaikki merkitty Ouluun, jossa on nyt todettu yhteensä 1985 koronavirustartuntaa. Koko maakunnassa on epidemian aikana todettu 2 692 koronatartuntaa.

Kainuun, Länsi-Pohjan ja Lapin sairaanhoitopiirien alueilla on jokaisessa todettu yksi tartunta. Kainuun tartunta on merkitty Sotkamoon ja Länsi-Pohjan Ylitornioon.

Kainuussa koronavirustartuntoja on todettu koko epidemian aikana 252 kappaletta. Länsi-Pohjassa tartuntoja on kaikkiaan 527 kappaletta.

Lappiin on merkitty kaksi tartuntaa Kittilään, mutta samalla yksi tartunta on vähennetty Rovaniemen tartuntamäärästä. Lapissa koronatartuntoja on epidemian aikana todettu yhteensä 576.