Sudet: Pu­das­jär­ven pa­lis­kun­nan su­si­jah­ti tuotti jälleen tulosta

Pudasjärven seurakunta: Pu­das­jär­ven seu­ra­kun­ta­kes­kuk­seen iso re­mont­ti ensi kesänä – pihamaa myl­lä­tään auki, kes­kuk­sen käyt­töön tauko

THL: Pu­das­jär­vel­lä kolme uutta ko­ro­na­tar­tun­taa, mikä nostaa koko viikon saldon jo kuuteen – ­Poh­jois-Poh­jan­maal­le mer­kit­tiin kes­ki­viik­ko­na 204 ta­paus­ta

Pohjois-Pohjanmaalla todettiin 204 koronatartuntaa.
Pohjois-Pohjanmaalla todettiin 204 koronatartuntaa.
Kuva: Vesa Joensuu

Pohjois-Pohjanmaalla on todettu keskiviikkona 204 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Tartunnoista kolme on kirjattu Pudasjärvelle. Ne nostavat koko viikon lukeman jo kuuteen, kun myös maanantaina raportoitiin kolmesta tapauksesta. Maanantain lukemissa oli tosin mukana myös perjantain, lauantain ja sunnuntain tartunnat.

Tänään ilmoitetuista Pohjois-Pohjanmaan tartunnoista valtaosa eli 96 kirjattiin Ouluun. Oulussa uusissa päiväkohtaisissa tartunnoissa syntyi tiistaina ennätys, 72 tartuntaa. THL:n ja kaupungin ilmoittamat luvut eroavat hieman toisistaan erilaisen tilastointitavan takia.

Oulun lisäksi useampia tartuntoja todettiin Raahessa (21), Kempeleessä (19), Kuusamossa (10), Limingassa (14) ja Iissä (13).

Muhoksella todettiin kuusi uutta tartuntaa, Sievissä neljä ja Siikajoella Pudasjärven tapaan kolme.

Yhdet tartunnat todettiin Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Pyhäjärvellä ja Pyhännällä. Myös Hailuodossa todettiin yksi koronatartunta. Samalla se nousi THL:n koronakartalle.

Taivalkosken tartuntalukemat muuttuivat viimeksi viime viikon maanantaina, jolloin paikkakunnalle merkittiin yksi uusi tartunta.

Koko maassa todettiin keskiviikkona 1 151 uutta tartuntaa.