VAALIKONE: Vastaa Ii­jo­ki­seu­dun vaa­li­ko­neen ky­sy­myk­siin ja katso kuka voisi olla eh­dok­kaa­si

SYÖTE: Syöt­teel­le upeasti kaksi Awards -pal­kin­toa – Ki­de-ho­tel­li Suomen paras Ski-ho­tel­li ja Iso-Syö­te paras per­he­ho­tel­li

Tilaajaetu: Ilmoita vauvasi mak­sut­ta mukaan Ii­jo­ki­seu­dun Vauvat 2021 -koos­tee­seen tästä!

THL: Pu­das­jär­vel­lä jälleen seit­se­män uutta ko­ro­na­tar­tun­taa – viime viikon ko­ko­nais­mää­rä rikki jo kes­ki­viik­ko­na

Uusia koronatartuntoja on koko maassa todettu 1 296. Kuvituskuva.
Uusia koronatartuntoja on koko maassa todettu 1 296. Kuvituskuva.
Kuva: Vesa Joensuu

Pohjois-Pohjanmaalla on todettu 132 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Tartunnoista seitsemän on merkitty Pudasjärvelle, mikä nostaa Pudasjärven tämän viikon tartuntojen kokonaismäärän jo neljääntoista. Se on kaksi enemmän kuin koko viime viikolla, jolloin Pudasjärvellä merkittiin enemmän tartuntoja yhden viikon aikana kuin kertaakaan sitten syys–lokakuun vaihteen.

THL:n keskiviikon tiedoissa Taivalkoskelle merkittiin yksi uusi tartunta. Taivalkoskelle on tällä viikolla ilmoitettu kuusi uutta koronatapausta.

Keskiiikkona ilmoitetuista Pohjois-Pohjanmaan uusista koronatartunnoista on jälleen suurin osa merkitty Ouluun, missä oli todettu 75 tartuntaa. Raahessa uusia tartuntoja on todettu 11 ja Kempeleessä kahdeksan. Kuusamossa ja Tyrnävällä on molemmissa todettu kuusi uutta koronatapausta. Limingassa uusia tartuntoja on viisi ja Siikajoella neljä.

Iissä ja Vaalassa uusia tartuntoja on todettu kolme. Haapavedellä, Lumijoella ja Oulaisissa on kaikissa todettu Taivalkosken tapaan yksi uusi koronatartunta.

Lapissa uusia tartuntoja on todettu 64. Kainuuseen uusia tartuntoja on kirjattu 18. Länsi-Pohjassa uusia tapauksia on kuusi.

Kaikkiaan koko maassa uusia korontapauksia on todettu 1 296.

Sairaalahoidossa on viimeisimpien tietojen mukaan 309 koronapotilasta. Heistä 60 on tehohoidossa. Oulun yliopistollisessa sairaalassa koronapotilaita on 23.

Juttua muokattu 8.12.2021 klo 14.59: Lisätty tietoja Pudasjärven ja Taivalkosken koronatartuntojen aiemmista määristä. Muokattu otsikkoa.