Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Mielipidekirjoitus

Teks­ta­rit: "Kyllä Pu­das­jär­vi on kau­nis­ta seutua: järviä, vaa­ro­ja, jokia ja lampia"

Tekstarit ja soitot 044 737 0399 tai 040 028 0671

Voit lähettää numeroihin teksti- ja kuvaviestejä, nyt myös Whats­Appilla julkaistavaksi. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan. Toimitus voi muokata viestejä.

Olipa mukavat markkinat. Pitkästä aikaa ja torikauppiaita ja ihmisiä oli poikkeuksellisen paljon nauttimassa leppoisasta tunnelmasta ja torielämästä. Näitä saisi olla usemminkin.

Hyvä ajatus laajentaa toria Iijokiseudun talon molemmin puolin. Jakoi hieman porukkaa ja kojujen välissä mahtui nyt kulkemaan.

Onko Pudasjärven torin kulmalle rakentuva palvelutalo kuin Oulun torin hotellihanke? Ei näytä edistyvän rakennustyöt.

Kyllä Pudasjärvi on kaunista seutua: järviä, vaaroja, jokia ja lampia. Sekä tietenkin soita. Ei kannata yhtään väheksyä, vaan tuoda luontoa ja elämää rohkeasti esille. Olkaamme ylpeitä pudasjärveläisiä. Kyllä näitä maisemia kelpaa näyttää turisteille.

Syötteellä on upeat patikkareitit. Oli kiva vaeltaa.

Entisen ABC:n paikalle saisi jo tulla jotakin, vaikka sirkusteltta. Näyttää aika autiolta ja kuihtuneelta kun Oulusta saapuessa ensimmäisenä vieretysten tyhjä tontti ja tyhjentynyt liikehuoneisto vierekkäin. Harmi, että Kylmänen lopetti toimintansa.

Hienoa FC Kurenpojat. Heinäturnauksessa on paljon joukkueita. Kyllä jalkapallo elää Pudasjärvellä voimakkaammin kuin naapurikunnissa.

Lämpimät vedet. Ei ole kala syönnillään. Täytyykö ostaa lenkkimakkaraa vai mikä neuvoksi?