TULVAT: Pu­das­jär­vel­le tul­va­va­roi­tus – Hyy­de­tul­vat kas­tel­leet mökkejä Poh­jois-Poh­jan­maal­la

KORONA: THL: Pu­das­jär­vel­lä jälleen seit­se­män uutta ko­ro­na­tar­tun­taa – viime viikon ko­ko­nais­mää­rä rikki jo kes­ki­viik­ko­na

Mielipidekirjoitus

Teks­ta­rit ja soitot: Onko ole­mas­sa pyö­rä­tei­tä, joilla saa ajaa autolla

Pudasjärvi

-
Kuva: Pasi Partanen

Fakta

Tekstarit ja soitot 0400 280671

Voit lähettää numeroon 0400 280671 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi.  Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan. Toimitus voi muokata viestejä.

Ajankuva oli mielestäni pääuutisiin noussut Pressaparin uusi koira. Pyyn ja entropian summa on vakio, eli kun toinen pienenee niin toinen kasvaa. En maailmanloppua ennustele, mutta erot kasvavat maailmassa: siinä kun rikkain desiili lentelee avaruuteen niin köyhin ( ja suurin) määrä ihmisiä kaivaa jätteitä. Ei sillä että meidän täällä Suomessa pitäisi antaa kaikki pois, mutta vain tarkkailen maailmaa ja totean että aivan riittävästi annetaan ja on annettu. Tolkun ihmisinä meillä on järki vielä päässä.

Onko olemassa pyöräteitä, joilla saa ajaa autolla? Uusitulla Ritolantiellä näyttää olevan. Lähes kaikki huristelevat autolla samaa pyörätietä, jota lapset kulkevat kouluun Hirsikampukselle. Navigaattorit ohjaavat ajamaan pyörätietä pitkin. Missä vika?

Kiitos Pudasjärven Alkon myyjä Pikkarainen, etunimeä en tiedä. Unohdin lompakkoni kassalle, hän soitti ja sain lompakkoni koskemattomana takaisin. Kiitos!

Työllistymisen suurimaltaosin este on työpaikkojen ja alojen keskittyminen sekä työn vaativuus ja muutokset.