Tai­val­kos­ken kir­kon­ky­län ala­kou­lun re­mont­ti on jo 2,5 kuu­kaut­ta myö­häs­sä – Kunnan tek­ni­nen joh­ta­ja: "Jos si­sä­il­ma­on­gel­ma jatkuu, työ on mennyt huk­kaan"

Mielipidekirjoitus

Teks­ta­rit ja soitot 0400 280671: "On tosi hieno tämä uusi Hyvän olon Pirtti. Kyllä hir­si­pin­ta on kaunis, rau­hoit­taa ja hil­jen­tää"

Pudasjärvi

Voit lähettää numeroon teksti- ja kuvaviestejä, nyt myös Whats­Appilla julkaistavaksi. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan. Toimitus voi muokata viestejä.

Antaisin pois tyttöjen vaatteita, uusia vastaavia jos joku tarvitsisi. Olisi myös lasten uusia villasukkia. Missähän niitä voisi antaa.

Onkohan viisasta keskittää noin paljon toimintoja yhteen paikkaa mitä nyt uudessa Pirtissä on. Jos ajatellaan vaikka koronaa ja tietotekniikkaa.

Pudasjärveläinen yrittäjä. Vaikka kilpailua ei alallasi olisikaan, niin ajattele asiakastasi. Rehellinen eioo on parempi kuin ainainen lupailu.

On tosi hieno tämä uusi Hyvän olon Pirtti. Kyllä hirsipinta on kaunis, rauhoittaa ja hiljentää. Liikenne ei kuulu sisälle juuri mitenkään. Uusittu kirjasto on todella hieno paikka. Iijokiseudussa olleiden kuvien mukaan myös nuoret saa tosi hienot tilat. Kiitos, että tämmöiseen hankkeeseen on ryhdytty.

Syksy tulee ja lehdet satavat kulkuväylille. Pidättehän puhtaina, sillä märät lehdet ovat tosi liukkaita.

Nyt on tullut niin paljon uutta Kurenalle, että vanha alkaa näyttää tosi raihnaiselta. Mikä on seuraava remppakohde?

Hirvimehtuu on käynnistynyt. muistaa seurueet merkitä metästysalueet tienvarsille ja miksei metsäänkin, että muut kulkijat osaavat varoa. Ja marjastajat ja huppailijat. Nyt kannattaa pukeutua värikkäästi.

Nyt on karpalot komeita ja isoja. Ja niitä on paljon. Ei ole marjakausi vielä päättynyt.

Ei ole gummikengät kuten ennen. Mustatkin ovat niin lötkövartisia. Myyvät niitä muovikenkiä. Tekeeköhän niillä mitään. Kevveitä kyllä ovat. Onko kukkaan kokeillu?