Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­kel­la var­hais­kas­va­tus on yl­lät­tä­vän ky­syt­tyä ja kohta palvelu muuttuu mak­sut­to­mak­si – uudet tilat val­mis­tu­vat tam­mi­kuul­la

Hilda Kivelä sai paikan ryhmiksestä ilman jonotusta, mutta isän mukaan kuulostaa siltä, että nyt paikan nopea saaminen ei ole itsestäänselvyys. Taivalkosken päivähoidossa on tiedossa uudistuksia.

Matti Kivelä haki Hilda-tyttärensä Tenavatupa-nimisestä vuororyhmiksestä Taivalkoskella. Perhepäivähoitaja Heidi Kuha oli kertomassa päivän kuulumisia.
Matti Kivelä haki Hilda-tyttärensä Tenavatupa-nimisestä vuororyhmiksestä Taivalkoskella. Perhepäivähoitaja Heidi Kuha oli kertomassa päivän kuulumisia.
Kuva: Reino Hämeenniemi

Taivalkosken kunnalla on niin sanottu positiivinen ongelma: varhaiskasvatus eli päivähoito on erittäin kysyttyä. Tällä hetkellä kaikki varhaiskasvatuspaikat ovat täynnä, ja uusi asiakas voi joutua jonottamaan. Palvelun uusi vetovoimatekijä on sen muuttuminen ensi vuoden alusta maksuttomaksi. Lisäksi osa ryhmistä pääsee uusiin tiloihin.

Nurkat ovat pullistelleet lapsista.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin