Joko luit: Kon­tio­tuo­te pal­kit­tiin vuoden yri­tyk­se­nä Poh­jois-Poh­jan­maal­la – Pu­das­jär­ven suurin työn­tan­ta­ja on jou­tu­nut lo­maut­ta­maan väkeä ra­ken­nus­alan ah­din­goss­sa

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Syöt­teen ve­si­huol­to­lai­tok­sen val­vo­mo­ra­ken­nus han­ki­taan Kon­tio­tuot­teel­ta

Pudasjärven kaupunginhallitus päätti valita Syötteen vesihuoltolaitoksen  valvomorakennuksen hirsitalotoimittajaksi Kontiotuote Oy:n. Valvomorakennuksen hinnaksi tulee vajaat 70 000 euroa.

Syötteen vesihuoltolaitoksen uuden jätevedenpuhdistamon suunnittelu on aloitettu 2022 ja laitoksen ympäristölupahakemus on viranomaiskäsittelyssä.

Hankkeen rakentamisvaihe on ajoitettu vuosille 2023-2025. Rakentaminen aloitetaan valvomorakennuksen rakentamisella. Uudenaikaisilla pienillä jätevedenpuhdistamoilla erillisen valvomorakennuksen rakentaminen on vallitseva käytäntö, jolla varmistetaan työntekijöille turvalliset ja terveelliset työskentelyolosuhteet.

Teknisen- ja ympäristötoiminnan tehtäväalue on kilpailuttanut valvomorakennuksen hirsitalotoimituksen avoimena kansallisena hankintana. Määräaikaan mennessä tarjouspyyntöön jätettiin kolme tarjousta.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_