Remontti: Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Syöt­teen ve­si­huol­to­lai­tok­sen val­vo­mo­ra­ken­nus han­ki­taan Kon­tio­tuot­teel­ta

Pudasjärven kaupunginhallitus päätti valita Syötteen vesihuoltolaitoksen  valvomorakennuksen hirsitalotoimittajaksi Kontiotuote Oy:n. Valvomorakennuksen hinnaksi tulee vajaat 70 000 euroa.

Syötteen vesihuoltolaitoksen uuden jätevedenpuhdistamon suunnittelu on aloitettu 2022 ja laitoksen ympäristölupahakemus on viranomaiskäsittelyssä.

Hankkeen rakentamisvaihe on ajoitettu vuosille 2023-2025. Rakentaminen aloitetaan valvomorakennuksen rakentamisella. Uudenaikaisilla pienillä jätevedenpuhdistamoilla erillisen valvomorakennuksen rakentaminen on vallitseva käytäntö, jolla varmistetaan työntekijöille turvalliset ja terveelliset työskentelyolosuhteet.

Teknisen- ja ympäristötoiminnan tehtäväalue on kilpailuttanut valvomorakennuksen hirsitalotoimituksen avoimena kansallisena hankintana. Määräaikaan mennessä tarjouspyyntöön jätettiin kolme tarjousta.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_