Valtuusto: His­to­rian ha­vi­naa: val­tuus­to päätti vuo­des­ta 2009 toi­mi­neen Ou­lun­kaa­ren pur­ka­mi­ses­ta – kun­ta­yh­ty­mä jär­jes­ti 1,5 mil­jar­din edestä pal­ve­lu­ja

Sotaharjoitus: Il­ma­voi­mien suuri il­ma­so­ta­har­joi­tus näkyy Pu­das­jär­vel­lä lo­ka­kuun en­sim­mäi­sel­lä vii­kol­la – Pu­das­jär­ven len­to­kent­tä ja muita alueita har­joi­tus­käy­tös­sä

Tilaajille

Syöt­teen Huip­pu­kym­pil­lä loivaa nousua osal­lis­tu­ja­mää­räs­sä, rei­til­lä jyr­kem­pää – Pu­das­jär­ven Ur­hei­li­joi­den juok­si­jat veivät yleis­ten sar­jo­jen voitot

Päällekkäisten juoksutapahtumien kimppuun on käyty, tekemistä riittää vielä. Katso tunnelmat ja tulokset Huippukympiltä.

Huippukympille sännättiin vähän suuremmalla joukolla kuin vuosi sitten. Maali oli tuttuun tapaan Iso-Syötteen tunturin huipulla.
Huippukympille sännättiin vähän suuremmalla joukolla kuin vuosi sitten. Maali oli tuttuun tapaan Iso-Syötteen tunturin huipulla.
Kuva: Toivo Kiminki

Syötteellä juostun Huippukympin osanottajamäärä kääntyi tänä vuonna lievään nousuun. Se antaa uskoa jatkoon, myhäili järjestäjän, Pudasjärven Urheilijoiden yleisurheilujaoston puheenjohtaja Heino Ruuskanen.

Oman piirin alueella on saatu päällekkäiset tapahtumat vähiin, ja luottoa jatkoon on. Posiolle päin yritettiin neuvotteluja, mutta Kaarlon juoksu Maaninkavaarassa oli silti samaan aikaan, mies harmitteli.