HILLAT JA MARJAT: Hil­las­tus le­viä­mis­vai­hees­sa – Rä­mei­den ja korpien hillat näyt­täi­si­vät olevan pa­rem­pia, niillä hilla kypsyy myö­hem­min

Juuri nyt: Pi­lik­ki­viik­ko alkoi maa­nan­tai­na – Kuka on tämän vuoden pi­lik­ki­mes­ta­ri?

MIELIPIDE: Teks­ta­rit ja soitot 0400 280671: Kiitos Ku­re­na­lan ky­lä­seu­ral­le torin yl­lä­pi­dos­ta

Tilaajille

Syöt­teel­le en­sim­mäi­nen mat­kai­lu­alan Green Key -ym­pä­ris­tö­ser­ti­fi­kaat­ti – yrit­tä­jät Janne ja Terhi: "Hy­väl­tä tuntuu, kun yri­tyk­sen ke­hit­tä­mi­ses­tä on saatu myös kan­sain­vä­li­nen tun­nus­tus"

Yrittäjä Terhi Taikavaara kertoo Korpissa olevan aikomus kasvattaa kasvisruuan, riistan ja kotimaisen järvikalan osuutta ruokatarjonnassaan.
Yrittäjä Terhi Taikavaara kertoo Korpissa olevan aikomus kasvattaa kasvisruuan, riistan ja kotimaisen järvikalan osuutta ruokatarjonnassaan.
Kuva: Toivo Kiminki

Syötteen luontokeskuksessa toimiva Kahvila Korppi pääsi viime viikolla seuraan, johon Suomessa kuuluu reilut 150 matkailualan toimijaa, maailmalla yli 3 200.

Kyseessä on kansainvälinen Green Key -ympäristösertifikaatti, jonka saanut yritys sitoutuu ympäristön ja luonnon kannalta kestävään matkailuun.