Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Syöt­teel­lä Pärjä Ski Bistro uu­dis­tuu jo­kai­sek­si tal­vi­se­son­gik­si – uu­sim­man re­mon­tin jäl­jil­tä uudessa keit­tiös­sä aletaan val­mis­taa ar­te­saa­ni­piz­zo­ja

Syöte
Vuoropäällikkö Juha Pekka Soronen ja ravintolapäällikkö Janita Puolakanaho inspiroituvat monenlaisista asioista remontoidessaan ravintolaa.
Vuoropäällikkö Juha Pekka Soronen ja ravintolapäällikkö Janita Puolakanaho inspiroituvat monenlaisista asioista remontoidessaan ravintolaa.
Kuva: Saana Juutinen

Syötteen ravintoloista Pärjä Ski Bistro avaa ovensa uudistuneena syyskuun ajaksi, levähtää sitten hetken talvikautta varten ja puuskuttaa täydellä teholla aina vappuun saakka talvikauden alettua.

Pärjällä on jokavuotinen perinne tehdä remonttia kesän aikana, kun sesonki ei ole päällä.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_