Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Suvi su­loi­nen saapuu jälleen ja on juhlan aika – yh­teis­hen­keä ja osal­li­suut­ta vah­vis­te­taan yhdessä te­ke­mäl­läTulevana lauantaina peruskoululaiset ja toisen asteen opiskelijat saavat lukuvuotensa päätökseen. Koululaiset hakevat todistuksensa ja suuntaavat mahdollisen kevätjuhlan jälkeen kesälomalle. Lukiosta valmistuvat ylioppilaat kokoontuvat vielä kerran yhteen muistelemaan, kiittämään ja ennen kaikkia juhlimaan saavutuksiansa ylioppilasjuhlaan.

Monet ammattiin pätevöityneetkin juhlivat viikonloppuna, vaikka opinnoista valmistutaan nykyisin joustavasti myös muina ajankohtina kuin kesän kynnyksellä.

Kevään valmistujaisjuhlissa on iloinen ja riemukas tunnelma. Juhlapäivänä valmistuneet saavat olla aidosti ylpeitä siitä, että he ovat selviytyneet kunnialla kaikista niistä aikaisista aamuherätyksistä, jännittävistä kokeista ja viikosta toiseen jatkuneesta keskittymistä vaativasta työstä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin