Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Suvi su­loi­nen saapuu jälleen ja on juhlan aika – yh­teis­hen­keä ja osal­li­suut­ta vah­vis­te­taan yhdessä te­ke­mäl­läTulevana lauantaina peruskoululaiset ja toisen asteen opiskelijat saavat lukuvuotensa päätökseen. Koululaiset hakevat todistuksensa ja suuntaavat mahdollisen kevätjuhlan jälkeen kesälomalle. Lukiosta valmistuvat ylioppilaat kokoontuvat vielä kerran yhteen muistelemaan, kiittämään ja ennen kaikkia juhlimaan saavutuksiansa ylioppilasjuhlaan.

Monet ammattiin pätevöityneetkin juhlivat viikonloppuna, vaikka opinnoista valmistutaan nykyisin joustavasti myös muina ajankohtina kuin kesän kynnyksellä.

Kevään valmistujaisjuhlissa on iloinen ja riemukas tunnelma. Juhlapäivänä valmistuneet saavat olla aidosti ylpeitä siitä, että he ovat selviytyneet kunnialla kaikista niistä aikaisista aamuherätyksistä, jännittävistä kokeista ja viikosta toiseen jatkuneesta keskittymistä vaativasta työstä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.