Tuulivoima: Tuu­li­al­fa sai yh­teis­työ­kump­pa­nik­seen eu­roop­pa­lai­sen tuu­li­voi­ma­ra­ken­ta­jan – hank­kei­ta Pu­das­jär­vel­lä ja Kuu­sa­mos­sa: Uo­le­vin­suon kaa­voi­tus­aloi­te kau­pun­gil­le

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Suun­nit­te­lus­ta kaikki lähtee – ra­ken­ta­mi­ses­sa on monta vai­het­ta ennen kuin uusiin ti­loi­hin voi astua sisäänIijokiseudun verkossa on ollut viime päivinä paljon lukijoita. Lukijoiden kiinnostus on kohdistunut erityisesti rakennushankkeista kertoviin juttuihin.

Toimituksemme toimintatapana on uutisoida Pudasjärveä ja lähialueita koskettavista uutisista mahdollisimman tuoreeltaan. Ensin saimme kertoa, että Kurenalle suunnitellaan kolmen uuden hirsikerrostalon rakentamista aivan ydinkeskustaan.

Kaupunki osti Toritien varressa sijaitsevan tontin rakennuksineen viime keväänä. Jo silloin oli helppo uumoilla, että paikalle voisi olla aikeissa pystyttää jotain. Mahdolliset rakennushankkeet ovat vielä suunnitteluasteella, mutta ilman kaavoitusta ja ideointia, mitään ei varmasti saisi aikaiseksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.