Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Siu­ruan­joen kaa­voi­tus he­rät­tää vas­tus­tus­ta – Kau­pun­ki ei aloita kaa­voi­tusp­ro­ses­sia, mutta tar­vet­ta kar­toi­te­taan

Siurua

Kaikkiaan 56 Siuruanjoen maanomistajaa on esittänyt Pudasjärven kaupungille vetoomuksen Siuruanjoen rantaosayleiskaavan ottamisesta uudelleen käsiteltäväksi.

Kaupunginhallituksen kokouksessa esityksenä oli, että Siuruanjoen kaavoitettavan alueen laajuus tutkitaan ja päätetään tarpeen mukaan kaavoitustyön aloituksen ajankohtana.

Heikki Erkkilä (ps) esitti, ettei kaavoitusprosessia käynnistettäisi. Äänestyksessä kunnanhallituksen esitys kuitenkin voitti 5-4.

Alueen asukkaille on tehty kyselyitä, joiden mukaan kaavoitus on vastatuulessa. Tuoreimman kyselyn mukaan yli puolella vastanneista ei olisi halukkuutta kaavoitukseen.

Pudasjärven kaupunki ei kaavoitukseen olekaan ryhtymässä, eikä sellaiseen ole myöskään varattu määrärahoja. Tarkoituksena on ollut vain tarkastella tarvetta kaavoitukselle. Mikäli kaavoitukseen joskus päädytään, tulee kaupungin varata siihen määrärahat.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin