Joko luit: Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­joh­ta­ja Tomi Timonen mil­joo­na­luo­kan sääs­töis­tä: "Nä­ky­mät ovat muut­tu­neet no­peas­ti huo­nom­paan suun­taan"

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Sekä ai­kuis­ten että lasten ve­net­sia­lai­set vetivät sankoin joukoin väkeä Jyrk­kä­kos­kel­le: "Heistä näkyi jol­la­kin tavalla sel­lai­nen va­pau­tu­nei­suus siitä ko­ro­na-ajan pan­nas­ta, joka tässä on pari vuotta ollut"

Pudasjärven Jyrkkäkosken huvikeskus täyttyi jälleen viikonloppuna juhlakansasta. Sekä aikuisten että lasten venetsialaisten järjestäjät kertovat olevansa tyytyväisiä tapahtumien väkimäärään.

Pudajärvi
Venetsialaisten tanssilattialla riitti energiaa läpi illan.
Venetsialaisten tanssilattialla riitti energiaa läpi illan.
Kuva: Nea-Maria Tauriainen

On lauantai-ilta, ja joukko ihmisiä on kokoontunut aidan ääreen katselemaan rauhallisena palavaa venetsialaiskokkoa. Lähistöllä seisoskelee myös Pudasjärven Urheilijoiden toiminnanjohtaja Marko Koivula, joka katselee tyytyväisenä ympärilleen venetsialaistunnelmaa seuraten. Aikuisten venetsialaisten järjestäjinä toimivat Lions Club Pudasjärvi ja Pudasjärven Urheilijat. Kävijöitä oli tänä vuonna 517.

– Alkuillasta näytti, että on vähän hiljaisempaa, mutta tilanne on koko ajan parantunut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.