KEHITYSVAMMAISTEN ASUNTOLAHANKE: Katso videot: Pu­das­jär­vel­lä osoi­tet­tiin mieltä ke­hi­tys­vam­mais­ten asu­mis­olo­jen puo­les­ta – "Ke­hi­tys­vam­mai­sen voitava asua siellä, missä muutkin ih­mi­set"

Ensilumi: Lumi saattoi tulla jo jää­däk­seen, arvioi me­teo­ro­lo­gi Oskari Rockas Il­ma­tie­teen lai­tok­sel­ta

Mainos: Tutustu Ii­jo­ki­seu­dun si­säl­töön tar­jous­hin­taan, lehti + digi 3 kk 24,90 €! Tilaa tästä.

Sai­raa­la­hoi­dos­sa on 180 ko­ro­na­po­ti­las­ta koko maassa – Pu­das­jär­vel­lä yksi uusi tar­tun­ta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL raportoi maanantaina, että sairaalahoidossa on 180 koronaviruspotilasta, joista tehohoidossa on 29.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL raportoi maanantaina,  että sairaalahoidossa on 180 koronaviruspotilasta, joista tehohoidossa on 29. Perjantain jälkeen on todettu neljä uutta koronavirukseen liittyvää kuolemantapausta.

Sairaalassa olevien koronapotilaiden määrä on noussut perjantaista yhdeksällä, tehohoidossa on yksi ihminen enemmän.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on hoidossa kymmenen koronapotilasta OYSin verkkosivujen mukaan.

Pohjois-Pohjanmaalla 81 uutta tartuntaa

Viikonlopun ja maanantain aikana Suomessa on todettu 1 618 uutta koronatartuntaa.

Pohjois-Pohjanmaalla uusia tartuntoja on todettu viikonlopun ja maanantain aikana 81. Niistä yksi on kirjattu Pudasjärvelle.

Oulussa on 56 uutta tartuntaa, Kempeleessä seitsemän ja Raahessa viisi. Kaksi tartuntaa on Kalajoella, Kuusamossa, Sievissä ja Ylivieskassa. Yksi tartunta on Haapajärvellä, Oulaisissa, Pyhäjoella ja Siikajoella.

Pohjois-Pohjanmaalla 71,2 prosenttia yli 12-vuotiaista on saanut kaksi koronarokotetta. Yhden rokotuksen on saanut 82,6 prosenttia.