Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Radio Kaleva kuuluu nyt Pu­das­jär­vel­lä omalla taa­juu­del­laan

Radio Kalevan taajuus Pudasjärvellä on 89,8 MHz.
Radio Kalevan taajuus Pudasjärvellä on 89,8 MHz.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Radio Kaleva on alkanut tänään kuulua myös Pudasjärvellä. Pudasjärven taajuus on 89,8 MHz.

Taivalkoskella kanava on kuulunut jo pidemmän aikaa taajuudella 102,2 MHz. Myös Kuusamon lähetykset taajuudella 88,0 MHz alkoivat helmikuussa. Kuusamon lähettimen kuuluvuus ulottuu pohjoisen suuntaan lähes Kemijärvelle saakka.

Kuuluvuusalueen laajenemisen myötä Radio Kalevan uutisissa seurataan aiempaa useammin myös Pudasjärven ja lähialueiden asioita.

Lisäksi Radio Kalevassa päästään kuulemaan pudasjärveläisten ja taivalkoskelaisten haastatteluja sekä tunnelmia kiinnostavista paikoista.

Voit kuunnella Radio Kalevaa myös verkon kautta täällä.

Radio Kalevan lähetyspaikkakuntien taajuudet

Oulu 95,0 MHz

Haapavesi 94,3 MHz

Ii 96,0 MHz

Kuusamo 88,0 MHz

Pudasjärvi 89,8 MHz

Raahe 95,7 MHz

Rovaniemi 89,3 MHz

Taivalkoski 102,2 MHz

Iijokiseutu ja Radio Kaleva ovat osa Kaleva Mediaa.

Lue lisää: Radio Kaleva kuuluu jat­kos­sa Pu­das­jär­vel­lä­kin – Lupa tuli nel­jäl­le uudelle paik­ka­kun­nal­le ja kohta kuu­lu­vuus­alue kattaa lähes koko Poh­jois-Poh­jan­maan

Puo­li­vuo­tias Radio Kaleva saa eniten pa­lau­tet­ta mu­sii­kis­ta – pää­toi­mit­ta­ja Sini Sal­mi­rin­ne kertoo, että pe­rus­hit­te­jä ei soi­te­ta: "Meidän mu­siik­kim­me va­li­taan sy­dä­mel­lä, sel­kä­li­hak­sil­la ja vähän lan­tiol­la"