Kyläneuvosto: Pu­das­jär­ven ky­lä­neu­vos­ton kuu­lu­mis­kier­rok­ses­ta ei mei­nan­nut tulla loppua – täl­lai­nen tun­nel­ma kylillä on kesän jälkeen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Pudasjärvi

Virkistysuimala Puikkarin allasosasto avataan asiakkaille näillä näkymin vasta 4.9.2023 lähtien, kerrotaan kaupungin tiedotteessa. Vielä keväällä arvioitiin, että uimahalli voidaan avata elokuussa.

Syynä remontin pitkittymiselle on allasosaston vesiliukumäen lähtötason rakenteiden oletettua huonompi kunto, mikä on vaatinut koko lähtötason teräsbetonirakenteen uusimisen.

Rakenteen riittävä rakenteellinen lujuus ja kuivuminen on varmistettava ennen sen pinnoittamista valmiiksi. Vesiliukumäki on väliaikaisesti kannakoitu rakennustelineisiin, jotka on pystytetty alla olevaan uima-altaaseen. Rakennustelineitä ei voi purkaa, eikä uima-altaita täyttää, ennen kuin lähtötason kantavan rakenteen korjaustyö on suoritettu loppuun.

Työn valmistumisen jälkeen uima-altaiden täyttö ja veden lämmittäminen kestää noin 2-3 viikkoa. Allasosaston osittainen käyttöönotto sen ollessa vielä työmaa-alueena ei valitettavasti ole mahdollista.

Rakennuksen ilmanvaihtoremontti käynnistyi 10.2.2023

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.