Kunniamerkit: Ta­sa­val­lan pre­si­den­til­tä kun­nia­mer­kit kah­dek­sal­le pu­das­jär­ve­läi­sel­le ja vii­del­le tai­val­kos­ke­lai­sel­le it­se­näi­syys­päi­vä­nä

Varhaiskasvatus: Uusi Puis­to­lan päi­vä­ko­ti avasi ovensa Ku­re­nal­la – Syitä Pu­das­jär­ven päi­vä­hoi­don tarpeen kas­vul­le on useita

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­ven mark­ki­nat ovat käyn­nis­ty­neet vauh­dik­kais­sa mer­keis­sä – Katso tun­nel­ma­ku­vat

Tänä viikonloppuna vietetään Pudasjärven 39. markkinoita. Perjantain keskipäivään mennessä tori on täyttynyt hyväntuulisesta markkinaväestä.

Pudasjärvi

Kaksi markkinakesää jäi koronapandemian takia Pudasjärvellä viettämättä, mutta tänä viikonloppuna markkinoista nautitaan edellisvuosienkin edestä. Ohjelmaa on järjestetty tuttuun tapaan kaikenikäisille vierailijoille, ja markkinakansaa lämmittää taivaalla paistava kesäaurinko.

Tanssimusiikki soi, ja ihmiset kiertävät toria hymyssä suin törmäillen samalla ystäviin, sukulaisiin ja vanhoihin tuttuihin. Myyjiä tämän kesän markkinoille on ilmoittautunut lähes 70.

Tänään tervehdyksen toriväelle toivat niin kaupungin kuin seurakunnan edustajat.

Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Heimo Turunen kertoi avauspuheessaan, että tapahtuman mainostamiseen on panostettu tänä vuonna enemmän kuin aiemmin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.